Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πώς να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα χωρίς πλαστική επέμβαση


 κυτταρίτιδα,πώς να απαλλαγείςΜήπως ψάχνεις να βρεις λύσεις και εύκολους τρόπους για το πώς να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα; Οι περισσότερες γυναίκες ήδη γνωρίζουν ότι η κυτταρίτιδα είναι η συσσώρευση αποθεμάτων λίπους ακριβώς κάτω από το δέρμα το οποίο συναντάται κυρίως στους μηρούς, τους γοφούς και το στομάχι.
Αν έχεις κυτταρίτιδα τότε το δέρμα σου θα έχει λακκάκια ή μια <τσαλακωμένη> υφή. Αυτή η κατάσταση συναντάται πιο συχνά στις γυναίκες παρά στους άνδρες. Αν και πολλές γυναίκες θέλουν πάση θυσία να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα, οι περισσότερες προτιμούν πιο φυσικές μεθόδους σε σχέση με πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις ή laser. Για το λόγο αυτό, παρακάτω αναφέρουμε ορισμένες από αυτές. 
κυτταρίτιδα,καφές Καφές                                                        Ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας είναι ο καφές. Μετά από μια καλή απολέπιση για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, να κάνεις μασάζ με καφέ στις περιοχές του σώματος που υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνεις μασάζ, να το κάνεις με κυκλικές κινήσεις κάθε μέρα μετά από κάθε ντουζ. Σε μόνο λίγες μέρες θα παρατηρήσεις μια ελαφρά μείωση της κυτταρίτιδας.
κυτταρίτιδα,κρέμεςΚρέμες για την κυτταρίτιδα                     Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν ένα σωρό κρέμες που υπόσχονται τη μείωση της κυτταρίτιδας. Αν και όλες αυτές οι κρέμες ισχυρίζονται ότι είναι πολύ δραστικές, πολλές από αυτές δεν μπορούν να διεισδύσουν βαθιά μέσα στο δέρμα και να θεραπεύσουν την κυτταρίτιδα από μέσα. Να βεβαιωθείς ότι χρησιμοποιείς ένα προϊόν το οποίο θεραπεύει και τα πιο βαθιά στρώματα όχι μόνο το εξωτερικό.
κυτταρίτιδα,βούρτσαΒούρτσισμα - Τρίψιμο                            Ένα άλλο μέτρο που μπορείς να κάνεις για τη μείωση της κυτταρίτιδας είναι το βούρτσισμα - τρίψιμο με μια μαλακή βούρτσα ή ένα σφουγγάρι, στις περιοχές που έχουν το πρόβλημα. Όπως είναι γνωστό η κυτταρίτιδα είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης λίπους και άλλων τοξινών στο δέρμα. Το βούρτσισμα μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στον καθαρισμό των πόρων του, γεγονός που θα βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
κυτταρίτιδα,γυμναστική,άσκησηΆσκηση - Γυμναστική                                                              Όπως όλοι γνωρίζουν η τακτική άσκηση μπορεί να συμβάλει στη μείωση του ποσοστού του λίπους στο σώμα άρα και των αποθηκευμένων λιπών στο δέρμα, τα οποία προκαλούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Μπορείς να γυμνάζεται με απλές αεροβικές ασκήσεις ή αν έχεις κάποια χρήματα μπορείς να αγοράσεις και ορισμένα όργανα γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στο σκοπό αυτό. Το να ξοδέψεις από την αρχή πάντως δεν είναι και τόσο πρακτικό. Το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις μόνη σου και εφόσον δεν τα παρατήσεις τότε μπορείς να γραφτείς για παράδειγμα και σε ένα γυμναστήριο. Το μυστικό για να μην τα παρατήσεις είναι να κάνεις πολύ χαλαρή γυμναστική. Να θυμάσαι ότι η διάρκεια είναι αυτή που μετράει και όχι οι υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα σε μια βδομάδα.
κυτταρίτιδα,διατροφήΔιατροφή                                                                                                                                    Εκτός από τους παραπάνω τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις και τη διατροφή σου. Η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την κατάλληλη ποσότητα νερού μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να αποφευχθεί η σταδιακή συσσώρευση λίπους κάτω από το δέρμα, δηλαδή να αποφευχθεί η κυτταρίτιδα. Η σωστή διατροφή δεν γεμίζει τον ανθρώπινο οργανισμό με περιττά λίπη, ενώ η πόση αρκετής ποσότητας νερού βοηθάει στην απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και τοξινών, με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της δημιουργίας της κυτταρίτιδας.
 http://simonebrown.articlealley.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου