Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες

Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες Ως γνωστόν χάσμα τεράστιο χωρίζει τους άνδρες και τις γυναίκες ειδικά όσον αφορά στις απόψεις του για το τι είναι αυτό που κάνει το στυλ μιας γυναίκας ακαταμάχητο.


Μπορεί λοιπόν εσείς να θεωρείται ένα στημένο χτένισμα αρκετά σικάτο, υπάρχει όμως πολύ μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σας ή ο άνδρας που θέλετε να εντυπωσιάσετε να το βρει περίεργο. Ποια είναι λοιπόν τα στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες;




1. Οι αφέλειες
Για κάποιο περίεργο λόγο οι άνδρες βρίσκουν εξαιρετικά ελκυστικές τις αφέλειες στις γυναίκες. Δίνουν μια ρετρό αίσθηση από τη δεκαετία του ’60 και όπως λένε οι κύριοι δίνουν μια γλυκύτητα στις γυναίκες στην οποία δεν μπορούν να αντισταθούν.


Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες


 2. Ζωντανό χρώμα στα μαλλιά


Οι άνδρες δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο χρώμα των μαλλιών κορίτσια. Ξεχάστε το μύθο ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές. Αυτό που θα τους τραβήξει την προσοχή είναι τα έντονα, ζεστά χρώματα, οπότε φροντίστε να διαλέξετε μια απόχρωση για τα μαλλιά της που να ξεχωρίζει.




















Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες 3. Η αλογοουρά


Η απλότητα είναι επίσης κάτι που εκτιμούν πολύ οι άνδρες. Η αλογοουρά ας πούμε είναι ένα χτένισμα που τους αρέσει πάρα πολύ, ειδικά από τη στιγμή που είδαν την Kate Middleton να υιοθετεί το συγκεκριμένο look σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της.










Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες


 4. Τα μακριά μαλλιά


Η μακριά, μελαχρινή χαίτη της Demi Moore είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που αρέσουν στους άνδρες. Τα μακριά και περιποιημένα μαλλιά γενικά αρέσουν πάρα πολύ στους κυρίους, αφού θεωρούν ότι δίνουν χάρη και γοητεία στις γυναίκες.




















Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες 5. Το ατημέλητο καρέ


Υπάρχουν όμως και εκείνοι που λατρεύουν τα κοντά μαλλιά. Όπως το ατημέλητο κοντό καρέ της Charlize Theron. Βγάζει έναν δυναμισμό στη γυναίκα που ιντριγκάρει τους άνδρες και αν έχετε ψηλό λαιμό δίνει ξεχωριστή χάρη.






















Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες 6. Το κοντό μαλλί με μύτες


Οι ποιο extreme άνδρες πάλι τρελαίνονται για το κοντό μαλλί με μύτες που επί χρόνια είχε λανσάρει η Halle Berry. Το ατημέλητο αγορέ αρέσει σε αρκετούς άνδρες και είναι και πολύ βολικό για τις γυναίκες, αφού δε θέλει και πολλή περιποίηση.




















Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες 
7. Μακριά και ατημέλητα


Τα μακριά και ατημέλητα μαλλιά της Mary Kate Olsen αρέσουν επίσης πολύ στους άνδρες. Ειδικά σε εκείνους που έχουν περισσότερο μποέμ διάθεση και αναπολούν την εποχή των χίπις. Προσέξτε όμως το χτένισμά σας να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας διότι οι άνδρες, αν και δεν το πιστεύετε προσέχουν πολύ τη λεπτομέρεια.


















Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες 
8. Κλασικά χτενίσματα


Αν είστε πιο κλασική γυναίκα να είστε σίγουρη ότι οι άνδρες είναι λάτρεις του κλασικού. Χτενίσματα σαν εκείνα των stars του παλιού κινηματογράφου στο Hollywood τους τρελαίνουν. Αποπνέουν ένα μυστήριο που θα τους κάνει να μην ξεκολλάνε από δίπλα σας.




















Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες 9. Φιλαριστά


Τα μακριά φιλαριστά μαλλιά είναι ένα ακόμα στυλ μαλλιών που αρέσει στους άνδρες. Όπως λένε είναι αρκετά μοντέρνο και δυναμικό και κάνει τη γυναίκα πιο προσιτή στο… φλερτ.
























Τα 10 στυλ μαλλιών που λατρεύουν οι άνδρες10. Το κοντό μαλλί της Twiggy


Όλο και περισσότερες stars του Hollywood κόβουν τα μαλλιά τους πολύ κοντά, όπως η Twiggy όταν ήταν στις δόξες της. Michelle Williams, Emma Watson είναι μερικές από τις διάσημες που έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ και όχι τυχαία φυσικά. Όπως λένε πολλοί άνδρες το συγκεκριμένο κούρεμα τους δίνει να καταλάβουν ότι η γυναίκα είναι πολύ δυνατή και αυτό τους εξιτάρει πάρα πολύ.








star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου