Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Διάσημες τσάντες


Μοναδικές τσάντες με λαμπερό ονοματεπώνυμο.

Η ιστορία με τις τσάντες που έπαιρναν το όνομά τους από μεγάλες σταρ είναι παλιά. Οι τσάντες των πιο λαμπερών οίκων μόδας άρχιζαν να έχουν ως «νονές» τους  τις μεγαλύτερες και πιο τις ξεχωριστές παρουσίες του σινεμά, δίνοντας στις γυναίκες έναν ακόμα καλό λόγο για να τις ονειρευτούν. Οι σταρ ή οι καλλονές του μόντελινγκ μαζί το προσωπικό τους στυλ, επηρέαζαν και συνεχίζουν να επηρεάζουν το σχεδιασμό τους, κάνοντάς τις αντικείμενα του πόθου των απανταχού trendsetter.

Oι it-bags με τα ονόματα Kelly, Jane, και πια Alexa, Freja είναι στυλσιτκά φετίχ με συλλεκτική αξία για κάθε γκαρνταρόμπα.
Mια από τις πιο ακριβές τσάντες στην ιστορία της μόδας (μερικές limited edition εκδοχές της φθάνουν και τα 100.000 δολλάρια) είναι η Birkin του οίκου Hermès. Λένε ότι σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Jane Birikin μετά από παράπονα που έκανε πως δεν μπορεί να βρει μια καλή τσάντα για το Σαββατοκύριακο.
H Hermès Kelly bag από την άλλη ήταν η αγαπημένη της αξέχαστης Grace Kelly πολύ πριν ο οίκος τη βαφτίσει δίνοντας το όνομα της αξέχαστης πριγκίπισσας και κάνοντας την βέβαια συνώνυμο του διαχρονικού στυλ. Fan σήμερα δηλώνουν πολλές σταρ όπως η Victoria Beckham.
H τσάντα στην οποία ο οίκος μόδας Gucci έδωσε το όνομα της Brigitte Bardot είχε τις καμπύλες της γυναίκας sex bomb που σημάδεψε τα 60′s. Aργότερα και η Γαλλική εταιρία Lancel σχεδίασε μια τσάντα με τα αρχκά B.B.
Πρόσφατα ο σχεδιαστής Jason Wu ονόμασε την νέα it bag του ‘Daphne,’ αντλώντας έμπνευση από το top model Daphne Groeneveld, γιατί όπως είπε ο ίδιος «και οι δύο έχουν αυτό το κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο look». Καλό επιχείρημα!
Μια φορά κι ένα καιρό ο Salvatore Ferragamo έδωσε σε τσάντα του το όνομα της Ιταλίδας καλλονής Sophia Loren…
Fan της τσάντας «Sophia Loren» δηλώνει η Jennifer Aniston.
Πρόσφατα η Lana Del Ray πόζαρε όλο ευτυχία με την Mulberry τσάντα που έχει πια το όνομά της.Έχει προηγηθεί η trendsetter Alexa Chung.
Lady Dior τσάντα όπως Lady D!
To μοντέλο Freja Beha Erichsen έδωσε το όνομά της σε βραδινή τσάντα της Banana Republic
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου