Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μετέφεραν το φέρετρο με αγροτικό, γιατί δεν είχαν χρήματα για την κηδεία

Μετέφεραν το φέρετρο με αγροτικό, γιατί δεν είχαν χρήματα για την κηδεία : Αρχικά κάποιος μπορεί να γελάσει με αυτή την φωτογραφία. Όμως είναι θλιβερό το γεγονός ότι μέσα σε αυτό το φέρετρο βρίσκεται μια ηλικιωμένη γυναίκα και  Αρχικά κάποιος μπορεί να γελάσει με αυτή την φωτογραφία. Όμως είναι θλιβερό το γεγονός ότι μέσα σε αυτό το φέρετρο βρίσκεται μια ηλικιωμένη γυναίκα και μεταφέρεται στην τελευταία της κατοικία με αγροτικό, γιατί οι συγγενείς της δεν είχαν χρήματα ούτε για την κηδεία της!



Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σε χωριό της Αν. Φθιώτιδας την Παρασκευή. Το αυτοκίνητο το έστειλε ο δήμος της περιοχής, ο οποίος βρήκε τα χρήματα να καλύψει τα έξοδα της κηδείας, όχι από τα ταμεία του δήμου, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.


Έξαλλος με το θέμα έγινε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το περιστατικό, όμως έθεσε το ερώτημα: «Θέλω μόνο να θέσετε ένα ερώτημα εκ μέρους μου σε αυτούς που μας κυβερνούσαν, μας κυβερνούν και θέλουν να μας κυβερνήσουν. Ρωτήστε τους: Θα μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε την δυνατότητα να θάβουμε τους νεκρούς μας;»


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου