Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πώς να φορέσεις τον τζιν σου με βάση… τα παπούτσια!

 Άντε και αποφάσισες να βάλεις τζιν και να το συνδυάσεις με ό,τι top θέλεις. Ο επόμενος «πονοκέφαλος» είναι… τα παπούτσια! Επειδή δεν πάνε όλα με όλα, εδώ είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα πατούμενα για το τζιν σου!



Μπαλαρίνες/ flat


Ιδανικά για πρωινές εξορμήσεις, οι μπαλαρίνες και τα flat παπούτσια είναι διακριτικά και δεν τραβούν τα βλέμματα.


Αυτό έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του! 
Τι εννοούμε; Αν δεν είσαι ψηλή και αδύνατη, ΜΗΝ τα προτιμήσεις!
Επίσης, ΜΗΝ επιλέξεις flat παπούτσι αν έχεις πολύ μεγάλο πέλμα, εκτός κι αν θες να μοιάζεις με τον μεγαλοπόδαρο και σε καμία περίπτωση μην βάλεις μπαλαρίνες με μακρύ τζιν. 


Μπότες


Το ιδανικό θέλει το τζιν να είναι στενό και να μπαίνει μέσα από την μπότα, κάτι που κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα.


Φυσικά, προτίμησε ψηλές και φαρδιές μπότες, εννοείται με τακούνι και απέφυγε της κοντές και flat!


Μποτάκια


Είτε αθλητικά, είτε δερμάτινα, τα μποτάκια είναι ό,τι πρέπει για τον απογευματινό καφέ ή ένα χαλαρό ποτό.


Αν επιλέξεις να βάλεις το παντελόνι σου μέσα από τα μποτάκια, τότε πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις στενό τζιν. Αν τα μποτάκια σου έχουν εντυπωσιακό print, ΜΗΝ το κρύψεις με το παντελόνι!


Επίσης, για να κρατήσεις ισορροπία στην εμφάνισή σου, φόρεσε ογκώδες top αν το μποτάκι σου βγάζει μάτι ή κάτι με σε πιο ίσια γραμμή σε περίπτωση που το πατούμενο είναι λιτό.


Γόβες


Η «αποθέωση» στην βραδινή έξοδο!


Φορώντας τζιν, πάντοτε στενό, με γόβες, θα δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη. Προσοχή όμως: η γόβα στιλέτο κάνει… μέση, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο!


Για pin-up girl εμφάνιση βάλε τις αγαπημένες σου γόβες με στενό τζιν, μακριά μπλούζα ή απλό κοντό φόρεμα ή φαρδύ πουκάμισο με ζώνη και μακρύ σακάκι.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου