Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οι διάσημες stars που τις έκαναν «τάρανδο» οι πρώην σύντροφοι τους!

 Τι κι αν είναι διάσημες, ωραίες και έχουν όλα τα καλά του κόσμου; Οι σύζυγοι-σύντροφοι τους φαίνεται πως είχαν… άλλη γνώμη!
Μιλάμε φυσικά για τις πιο γνωστές stars της διεθνούς showbiz, που απατήθηκαν από τους καλούς τους.
Ξεκινάμε με την Eva Longoria. Παντρεμένη με τον Tony Parker για χρόνια, έμεινε στήλη άλατος όταν έμαθε πως ο σύζυγος την απατούσε με τη σύζυγο… συμπαίκτη του στη  ομάδα μπάσκετ που έπαιζε. Και φυσικά… τον χώρισε!
Σοκ έπαθε και η Sandra Bullock όταν ανακάλυψε πως ο σύζυγος της Jesse James, είχε δεσμό με μιαstripper, όσο διάστημα εκείνη γύριζε την νέα της ταινία. Τραγική ειρωνία; οι δυο τους μόλις είχαν υιοθετήσει ένα αγοράκι, ενώ όταν κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της, τον είχε ευχαριστήσει που είχε σταθεί στο πλευρό της!
Τι να πει και η Jennifer Aniston, που ο επί πολλά συναπτά έτη σύζυγος της Brad Pitt, την απάτησε με  την πολύ όμορφη και αρκετά νεότερη της γυναίκα, την Angelina Jolie. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Jolie ήταν αυτή που έκανε παιδιά μαζί της! 
«Θύμα» απιστίας και η Sienna Miller, αφού ο καλός της Jude Law, την έκανε τάρανδο με την νταντάτων παιδιών του. Η Sienna τον χώρισε, μετά από δυο περίπου χρόνια του έδωσε ξανά μια ευκαιρία, μέχρι που ξαναχώρισαν οριστικά αυτή τη φορά.
Τα εφτά χρόνια φαγούρας έκαναν την εμφάνιση τους και στο γάμο της Reese Witherspoon, η οποία αφού απέκτησε δυο παιδιά με τον Ryan Philippe, συνειδητοποίησε πως ο καλός της την απατούσε με την συμπρωταγωνίστρια του, Abbie Cornish.
To ίδιο και η Elizabeth Hurley, που έμεινε στήλη άλατος όταν ο πρώην αγαπημένος της Hugh Grant, πήγε με μια ιερόδουλη, την Divine Brown.
Σοκ έπαθε και η Halle Berry, όταν ο πρώην σύζυγος της Eric Benet, προσπάθησε να της δικαιολογηθεί για τις απιστίες του, δηλώνοντας… «εθισμένος στο sex».1106817.jpg
Αδυναμία στη νταντά των παιδιών του είχε και ο πρώην σύζυγος της Uma Therman, Ethan Hawke, που μετά απ΄αυτό φυσικά, τράβηξε χωριστούς δρόμους με τη Μούσα του Ταραντίνο.
Για το τέλος φυσικά, σας αφήσαμε την πιο σοκαριστική απιστία όλων. Μιλάμε φυσικά γι΄αυτή του Αshton Kutcher, που έκανε τάρανδο την Demi Moore, όταν παραμονή της επετείου γάμου τους, πήγε με την 24χρονη Sara Leal!
Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει έκτοτε η 49χρονη Demi Moore…

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου