Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Λευτέρης Πανταζής έγινε ... πίνακας!


Ο Λευτέρης Πανταζής έγινε ... πίνακας! : Την προσωπογραφία του απέκτησε πρόσφατα ο Λευτέρης Πανταζής και δίκαια καμαρώνει, γιατί στον πίνακα έχουν αποδοθεί άψογα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Το έργο φιλοτέχνησε Την προσωπογραφία του απέκτησε πρόσφατα ο Λευτέρης Πανταζής και δίκαια καμαρώνει, γιατί στον πίνακα έχουν αποδοθεί άψογα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Το έργο φιλοτέχνησε η γνωστή ζωγράφος Εύα Πελεκίδου.


Είναι λάδι σε καμβά, διαστάσεων 100x150 cm και απεικονίζει τον δημοφιλή τραγουδιστή με τις μούσες πλάι του. Η εικαστική καλλιτέχνιδα το εξέθεσε σε τελευταία έκθεσή της σε γκαλερί της Βούλας. Ο Λε-Πα επισκέφθηκε την έκθεση, ενθουσιάστηκε από το πορτρέτο του και το αγόρασε.

«Είναι ένας εκπληκτικός πίνακας» σχολίασε ο ίδιος στην «Espresso». «Τον έβαλα στο σαλόνι μου και όποιος έρχεται και τον βλέπει εντυπωσιάζεται, γιατί είναι πολύ πετυχημένος. Η ζωγράφος τον έκανε με αγάπη και φαντασία. Εχει βάλει τις μούσες που τραγουδάνε και τις νότες από “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου”, το κλειδί του σολ, το δοξάρι και τον χρυσό δίσκο. Με αγαπάει κιόλας, ακούει τα τραγούδια μου και μαζί με τον πίνακα μου έκανε και δώρο δύο CD με ερωτικά τραγούδια δικά μου. Είναι θαυμάσια η Εύα!»

Η ζωγράφος Εύα Πελεκίδου, από την πλευρά της, μίλησε για το έργο της και για ό,τι τη συνδέει με τον Λευτέρη Πανταζή:

«Τον πέτυχα, γιατί με εμπνέει από μικρή με τα τραγούδια του και τη χροιά της φωνής του. Το κλειδί του σολ βγάζει το όνομά του. Οσο για την παρτιτούρα, είναι από “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου”, το τραγούδι που έχει αφιερώσει στην κόρη του. Οι γυναίκες που είναι γύρω του, οι πέντε μούσες, τον εμπνέουν και τις εμπνέει, γι’ αυτό έχουν κλειστά μάτια και το απολαμβάνουν. Και ο δίσκος είναι χρυσός, γιατί ο Λευτέρης Πανταζής είναι σταθερή αξία στον χώρο του, όπως ο χρυσός».


espressonews.gr
                                                                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου