Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, δηλώνοντας πως αρκεί να έχει το παιδί της υπό την προστασία της για την ασφάλειά του.
Με μοναδικό σκοπό να έχει το παιδί υπό την προστασία της το παιδί της, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε σήμερα αίτηση αποφυλάκισης.
«Ας μείνω, λοιπόν, υπό περιορισμό στο σπίτι μου, που έχει δεσμευτεί με εισαγγελική διάταξη, και υπό φρούρηση αστυνομικών, αρκεί να έχει το παιδί μου την προστασία μου για τη στήριξη και την ασφάλειά του», αναφέρει στην αίτησή της, η οποία θα εξεταστεί μετά τις εκλογές.
Μάλιστα, η κ. Σταμάτη έδειξε τη δυσαρέσκειά της για την προφυλάκισή της, καθώς τη χαρακτήρισε απεχθές και άδικο μέτρο και ζητάει να αντικατασταθεί με τον κατ' οίκον περιορισμό της και με εμφάνισή της στο αστυμικό τμήμα της περιοχής τρεις φορές την ημέρα. Από τη μεριά του, ο συνήγορός της, Βασίλης Χειρδάρης, επικαλείται της «ιδιαίτερη ιδιορρυθμία» της υπόθεσης της πελάτισσάς του, αφού, όπως λέει, υπάρχει ένα ανήλικο παιδί 5,5 χρόνων, το οποίο κρατάει η 73χρονη άρρωστη μητέρα της κατηγορουμένης.
Ο δεύτερος συνήγορός της, Θεόδωρος Ζευκίλης επεσήμανε πως «ίσως τότε επικρατήσει λιγότερο ανθρωποφαγική διάθεση» αναφερόμενος στην εξέταση της αίτησης μετά τις εκλογές. Τέλος, να σημειωθεί πως η κ. Σταμάτη έχει ζητήσει να συναντηθεί στις φυλακές με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όμως αυτό δεν έχει γίνει ακόμα.

 gazzetta.gr