Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Προθεσμία πήραν σύζυγος και κόρη Τσοχατζόπουλου από τον ανακριτή


Προθεσμία για να απολογηθούν το χρονικό διάστημα μεταξύ 25 και 27 Απριλίου έλαβαν 10 κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του πρώην υπουργού  Βίκυ Σταμάτη και  η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου.  
Νωρίς το πρωί παρουσιάσθηκε ενώπιον του ανακριτή η  κόρη του πρώην υπουργού  Αρετή Τσοχατζοπούλου και αργότερα ακολούθησε η σύζυγός του, η οποία προσήλθε από πλαϊνή πόρτα για να μην γίνει αντιληπτή.  
Η αποχώρηση όμως της Βίκυς Σταμάτη από την Ευελπίδων αποδείχθηκε επεισοδιακή, καθώς αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων, ανάμεσά στους οποίους και μία γυναίκα η οποία ακούστηκε να  φωνάζει δυνατά στη σύζυγο του πρώην υπουργού  «φτου σου να χαθείς».
Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε  και ο αδελφός της συζύγου του Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος κατηγορείται    από το 2006 έως το 2009 μετείχε  σε συναλλαγές για την ανακαίνιση της οικίας Τσοχατζόπουλου στην Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας το όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος, ενώ κατηγορείται και ότι σε μία περίπτωση εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της εταιρείας Nobilis,  από την οποία αγόρασε το σπίτι η σύζυγος του πρώην υπουργού. Κατηγορούμενη είναι και η θεία της Β. Σταμάτη Αικατερίνη. 
Δεν αποκλείεται πάντως ο ανακριτής να απαγγείλει νέες κατηγορίες εις βάρος κι άλλων προσώπων, με βάση τα στοιχεία που κατασχέθηκαν  από τα σπίτια των εμπλεκομένων.  Η ανάκριση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα σαφώς πιο μικρό από το τετράμηνο που προβλέπει ο νόμος για τις υποθέσεις όσων κατέχουν δημόσια αξιώματα.  
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου